Behandeling en preventie van parasieten in het menselijk lichaam

Parasieten zijn de eenvoudigste soorten bacteriën die leven van de voedingsstoffen van een ander organisme, parasitaire op. Ze eten klaar organische stoffen geproduceerd door anderen.

parasieten in het lichaam

Lintworm in de menselijke darm. Verhoging van het hoofd aan de darm.

Op dit moment zijn er meer dan twintig soorten parasitaire levensvormen die leven in het lichaam van een dier of mens.

Ze kunnen in ons lichaam en veroorzaken een groot aantal ziekten en infecties. Heel vaak zijn deze bacteriën zich voordoen bij kinderen, omdat zij niet een dergelijk hoge mate van immuniteit, ondanks het feit dat ze hebben veel contact met de dieren en een aantal vieze dingen.

Vergeet niet dat jonge kind neemt vaak al in de mond?

Deze items kunnen worden gevaarlijke parasieten. In dit artikel wordt de classificatie van parasieten in het menselijk lichaam, hoe de behandeling van infectieziekten en wat is nodig om de schadelijke bacteriën in je lichaam.

Parasitaire bacteriën in het menselijk lichaam, wat organen die ze kunnen leven?

In het menselijk lichaam en op de huid zijn eenvoudige bacteriën, ze kunnen worden eencellige en vele cel.

Parasieten die leven op het lichaam worden ectoparasieten. Dat zijn insecten, luizen en dergelijke ziekteverwekkers schurft. De andere heet endo parasieten, ze leven in het menselijk lichaam. Deze omvatten amoebe, wormen, insecten en larven.

De tweede meest gevaarlijke, terwijl de eerste is gewoon onaangenaam.

Inwendige parasieten zijn vaak de oorzaak van ernstige ziekten, en om zich te ontdoen van hen is moeilijker dan van de buitenkant. Drogisterijen gevonden heeft vele manieren om zich te ontdoen van hen, en heeft ook uitgebreide ervaring in de behandeling van parasieten in het menselijk lichaam.

Elke parasiet is de perfecte plek in het lichaam waar ze nog aan alle voorwaarden voor een parasitaire manier van leven, dat is, voedingsstoffen nodig voor de groei en voortplanting. Een aantal van hen kan bewegen als ze groeien.

Meestal endogene parasieten kunnen gevonden worden in de darm, de spieren, het bloed, de longen, het hart en de lever. Bepaalde soorten zelfs live in zenuwweefsel. Externe parasieten op de huid leven.

parasieten bij de mens

Hoe parasieten kunnen het lichaam binnendringen?

De eerste methode is de introductie van bacteriën in het lichaam met voedsel en water. Soms is het verontreinigd of vuil worden, dus daar begint het vermenigvuldigen van micro-organismen. Insecten zoals vliegen en kakkerlakken dragen ook vele schadelijke bacteriën. Sommige soorten voedsel in eerste instantie besmette rauwe vis of rauw vlees. Vaak is het vlees van runderen die besmet zijn met parasieten, zodat mensen niet te eten het rauw.

De tweede — contact-huishouden. In dit geval, de parasieten worden overgedragen van persoon tot persoon, via huishoudelijke artikelen, of dieren. Heel vaak besmettelijke bacteriën verdragen de straat dieren — honden, katten, vogels en ratten.

Derde — overdracht via het bloed door de muggen. In koude klimaten, dit komt zelden voor, meestal besmette muggen leven in warme landen.
De vierde onafhankelijke krijgen van een aantal insecten in het menselijk lichaam. Ze knagen door de huid en ingebed in de spier weefsel of bloed, en vervolgens verder gaan waar de beste habitat.

Wat symptomen zijn waargenomen in de aanwezigheid van parasieten?

Parasieten bij de mens kan leiden tot zeer verschillende symptomen van slapeloosheid, vaak onopgemerkt, om letsels van de huid. Bijvoorbeeld, zijn vaak de oorzaak van letsels van de huid en schurft. Interne wormen die leven in de longen, zijn vaak de oorzaak van het hoesten. Als ze in de darmen, je zou last hebben van constipatie, braken of diarree.

Maar veel voorkomende symptomen van parasieten bij de mens zijn de volgende: slapeloosheid, Algemene vermoeidheid, hoofdpijn, soms allergische reacties. Heel veel mensen gebruiken folk remedies, maar die zijn niet altijd aangenaam, bijvoorbeeld, zal niet iedereen in staat om te drinken een glas sap zuurkool op wormen.

Overweeg de symptomen als er zijn verschillende soorten parasieten:

  • de meest voorkomende parasieten van de mens zijn lintwormen of rondwormen. Ze leiden tot darmklachten en maag pijn, prikkelbaarheid, slapeloosheid, en de aanvallen van angst en soms duizeligheid. Om ze op te sporen vrij gemakkelijk, ze kunnen worden gezien in de ontlasting of voor het testen van positief voor ei-worm,
  • het volgende is een heel gevaarlijke parasiet is een lintworm. Het veroorzaakt vaak een onprettig gevoel of pijn in de buik, diarree, eetlust (je veel eten, maar het niet verhogen van uw gewicht), pijn in de lever en de aanwezigheid van wormen in de ontlasting,
  • in de aanwezigheid van pinworms in de mens, het kan leiden tot een verlies van eetlust, slapeloosheid, nervositeit en jeuk in de anus.

Hoe gevaarlijk zijn parasieten?

Ze schenden de instanties die de ontsteking veroorzaken in de weefsels en te vernietigen. Produceert giftige stoffen, die het vernietigen van het lichaam.

Een plaag, een parasiet op je dat kan leiden tot een gebrek aan vitaminen, Algemene zwakte en verminderde immuniteit bij volwassenen en kinderen. De aanwezigheid van deze parasiet bij kinderen is zeer gevaarlijk, aangezien zij sterk retard hun ontwikkeling. Vaak om zich te ontdoen van parasieten in het lichaam is moeilijk, omdat ze de neiging hebben om zich aan te passen aan de omgeving en niet wilt verlaten hun vertrouwde woning.

Hoe de behandeling van parasieten?

behandeling van parasieten

Om zich te ontdoen van parasieten, moet u eerst een dokter raadplegen. Hij zal voorschrijven van een bepaald geneesmiddel of een meer natuurlijke remedie.

Er is ook een behandeling van folk remedies, maar het is bij voorkeur uitgevoerd in symbiose met drugs.

Medische behandeling

De artsen hadden gevonden een effectieve behandeling tegen parasieten bij de mens.

Sommige medicijnen wordt gepresenteerd in de vorm van tabletten, anderen in een andere vorm, bijvoorbeeld, vloeistof. De voorgeschreven dosering alleen door een arts, zelf doen geen bijwerkingen niet mogelijk. Geneesmiddelen hebben voor verschillen in leeftijd van de patiënten waarvoor ze bestemd zijn.

In de wereld van vandaag is er nog een manier om te genezen van mensen met parasieten. Het heet zuurstof en is relatief recent, het is alleen uitgevoerd in ziekenhuizen onder de supervisie van een arts. Ten eerste, de patiënt krijgt dikke darm reinigende klysma, dan spuit de zuurstof met een sonde. Na het vullen, de zuurstof van de maag en de dikke darm, parasieten sterven. Met deze methode genezen van de patiënt niet ontvangt een negatieve symptomen, in tegenstelling tot de medische techniek.

Parasieten: snelle behandeling met folk remedies

Diverse parasieten in het menselijk lichaam van folk remedies, die u kunt weergeven, zelfs sommige artsen adviseren een aantal natuurlijke remedies voor het wegwerken van deze plagen.

De meest bekende behandeling voor parasieten is pompoenpitten. Ze bevatten veel voedingsstoffen die nuttig zijn voor de mens en de microflora, maar een nekslag voor de eenvoudigste plagen. Om volledig te herstellen, eten 20 gram pompoenpitten op een lege maag in de ochtend en later na 30-40 minuten, drink een laxeermiddel.

Als een natuurlijke laxeermiddelen kunt u gebruik maken van plantaardige olie, de meest voorkomende is de castor.

Voor de behandeling van parasieten folk remedies volwassenen gebruikmaken van speciale thee tegen wormen, en na de darmreiniging door klysma. Bereid de bouillon die u kunt nemen alsem, kruidnagel, of celandine, tansy. Ze hebben een scherpe en bittere smaak, dus zorg voor het milieu in de darmen is niet geschikt voor ziekten en plagen.

Echter, volg gebruikte kruiden, veel van hen zijn verboden voor zwangere vrouwen.

Voeding voor de preventie van parasieten

Iedereen die ooit heeft te maken met de aanwezigheid van parasieten, weet u hoe belangrijk revalidatie en preventie. Deze arts vaak wijst een speciaal dieet. Adviseren afzonderlijke maaltijden, wanneer koolhydraten en eiwitten je eet apart van elkaar. Want als we eten ze samen, de maag is niet het ontvangen van de juiste signaal dat moet worden verteerd en wat enzymen zijn nodig voor deze.

Niet volledig verteerd voedsel is een geweldige manier om te voeden de parasieten, zodat ze blijven leven en groeien.

Bijvoorbeeld, vlees, bonen kunnen niet samen eten met aardappelen, pasta of brood. Het is beter om ze te combineren met groenten. Als u wilt koolhydraten en eiwitten, tussen hun toelating moet maken van 2 uur pauze.

Kan ' t give up van uw favoriete broodje?

Eet ze met groenten, bereid op de grill. Vaak granen te eten, ze zijn perfect schoon lichaam.

behandeling van folk remedies

Reiniging van het lichaam

Om te reinigen en te verdrijven van ongewenste parasieten van het lichaam, zal helpen een aantal planten, die kunnen vaak worden gevonden op de verkoop in de apotheek, op de markt of in de supermarkt.

Voor de eerste methode moet je de groene huid van walnoten. Als je woont in een warm gebied, je kunt zeker vinden walnoot bomen en verzamel ze allemaal onrijp. Neem 15 moer, verwijder de groene schil en vul het met wodka. Laten trekken voor een maand in een donkere droge plaats. Vervolgens verdunnen één druppel tinctuur in een half glas water en drink het.

De dosering geleidelijk verhogen door een druppel elke dag gedurende zeven dagen. Vervolgens geleidelijk verhogen naar 2 x theelepels, neemt u de medicijnen een paar keer per dag. Tijdens het volgende jaar blijven nemen om de tinctuur 2 theelepels, twee keer per dag. Dat is nogal een lange loop van de zuivering, maar zeer effectief.

Meer eenvoudige manier is gebruik te maken van kruidnagel zaden. Ze moeten vermalen tot een poeder staat. Neem gewoon een halve theelepel van het poeder. Binnen de tien dagen, geleidelijk verminderen van de dosering, op het einde van de periode die u hebt om te komen tot een theelepel.

Voor darmreiniging zal helpen een verscheidenheid aan vers geperste sappen. Bijvoorbeeld, wortel, komkommer, citroen -, bieten -, Apple — al deze sappen te drinken op een lege maag zorgt voor een bepaalde omgeving in de maag en de parasieten te elimineren uit het lichaam.