Hoe om zich te ontdoen van wormen in de mens

Om te begrijpen, het is de therapie of niet, je moet weten wat de output is van wormen na de behandeling in de mens.
Als maatregelen te nemen tegen parasieten geproduceerd onjuist is, moet u mogelijk een tweede cursus van de behandeling of de inname van bepaalde medicijnen.

wormen bij mensen

Soorten ziekten met parasieten

Helminthiasis — een ziekte die ontstaat door de activiteit van de parasieten in het menselijk lichaam.
Indeling:

 • het leven in de darm ruimte;
 • hopper;
 • het leven buiten de darmen.

Onder de russische bevolking voorkomende wormen agenten die ascariasis, kat Fluke en pinworms.

Tekenen van ascariasis

Ascariasis kunnen worden besmet bij het eten van vervuilde groenten en bessen.
Besmette handen kan ook leiden tot de vorming van de ziekte. In de eerste paar dagen, de ziekte kan zich manifesteren als een slechte gezondheid, verlies van kracht.

Mogelijke manifestatie van allergische reacties, symptomen die jeukende en soortgelijke netelroos huiduitslag. Op dag 4, het mogelijke bestaan:

 • verdwijnen van eetlust;
 • problemen met de stoel;
 • pijn in de navel streek, en ook onder de ribben;
 • misselijkheid.

Zelden treden hoofdpijn, verlies van de slaap, duizeligheid veroorzaken. De symptomen hangen grotendeels af van hoe actief de parasieten, zoals in de nacht, hun activiteit toeneemt.

De symptomen van opisthorchiasis

tekenen van wormen

Opisthorchiasis (cat Fluke) komt voort uit de Siberische Fluke. De bron van infectie is, zowel van mens en dier. Tot de intermediaire dragers zijn zoetwater weekdieren.

Mensen die besmet zijn met de parasiet op het moment van het gebruik van de betrokken grondstoffen, gezouten of bevroren vis.

De Acute fase wordt gekenmerkt door een sterke stijging van de lichaamstemperatuur, allergische symptomen, en spierpijn. Als je negeren een tijdige behandeling van de acute fase loopt over in de chronische vorm.

Deze fase in de vrouwen de symptomen zijn vergelijkbaar met cholecystitis bij mannen met gastroduodenitis.

Tekenen van pinworms

Pinworms zijn heel gebruikelijk onder de ziekten. Infectie treedt op door direct contact met een drager van de ziekte, of het gebruik van verschillende objecten die pinworms de tijd hebben om eieren te leggen.
Het vroege stadium van de infectie geen symptomen heeft.

Tijdens een exacerbatie is er jeuk in de anus en in het genitale gebied. U kan ervaring slaapstoornissen, prikkelbaarheid.

Tekenen van de aanwezigheid van parasieten in het lichaam

De belangrijkste factoren van de aanwezigheid van wormen in het menselijk lichaam zijn:

 • een scherpe stijging van de temperatuur;
 • allergische huiduitslag;
 • het verlies van de slaap;
 • hoest;
 • problemen met de stoel;
 • verhoogde speekselafscheiding;
 • problemen met het spijsverteringskanaal, een opgeblazen gevoel;
 • gewichtsverlies;
 • slechte adem;
 • verslechtering van de eetlust.

Niet altijd alle symptomen kunnen ook optreden als een persoon in één dag. Bij voorkeur, wanneer de eerste symptomen onmiddellijk contact op met een specialist voor de levering van specifieke analyses en behandeling.

Hoe gevaarlijk zijn wormen voor de mens

Het gevaar van wormen in het lichaam zijn, is dat hun aanwezigheid is uiterst zeldzaam te identificeren met specifieke kenmerken.

Mensen kunnen worden behandeld voor een lange periode van tijd, niet om te vermoeden dat de ware oorzaak van de ziekte is van parasieten. Als ze niet onmiddellijk geëlimineerd, kan dat leiden tot een geleidelijke vernietiging van het interne systeem.
Tijdens de migratie van de larven kan worden obstructie in de darm of de bronchiën.

Trichuriasis vermindert de hoeveelheid zoutzuur in de vorming van maagsap. Door deze verstoorde spijsvertering, vermindert het lichaam weerstand tegen allerlei ziektekiemen die een verhoogd risico op voedselvergiftiging.

wormen in een kind

Hoe gevaarlijk zijn wormen voor de baby

Wormen gevaarlijk zijn voor het lichaam van het kind, als zij in staat zijn te remmen fysieke, seksuele, psychische ontwikkeling van het kind.

Als de wormen van de baby is er nog steeds, dan kunnen ze bloedarmoede veroorzaken en een negatieve invloed hebben op het vermogen om te onthouden.

In sommige gevallen kan er een verslechtering van de gezondheidstoestand.
Wormen kunnen leiden tot een verzwakking van het immuunsysteem, en sommige vormen van parasieten kunnen een bron van kanker tumoren in de organen waar zij zich vestigden.

Medicijnen tegen wormen bij mensen

Er zijn vele manieren van omgaan met parasieten. De volgende medicijnen in de strijd tegen de parasieten.

Conclusie

Om geen schade aan je lichaam of verergeren van de ziekte, is het raadzaam om een bezoek aan een specialist, om de noodzakelijke proeven om het identificeren van de parasieten. En dan pas beginnen te therapeutische werking, als zelf-behandeling niet altijd positieve resultaten.