Pompoen zaden — een natuurlijke remedie tegen parasieten

Wetenschappers zeggen dat de pompoen was een van de eerste planten die gebruikt worden voor voedsel. De meest populaire gebruik van pompoenpitten met een unieke smaak en een verfijnd aroma. Na verloop van tijd, mensen vestigde de aandacht op de genezende eigenschappen van pompoenpitten. Deze ovale en een flatscreen zaden bevatten veel voedingsstoffen en hebben een sterke parasitaire werking. Het is niet verwonderlijk dat de behandeling van parasieten wordt uitgevoerd met de hulp van deze heerlijke zaden.

Pompoen zaden

Gebruik, dankzij de rijke samenstelling van

Pompoenpitten – vol vitamines en mineralen, dat maakt het product bijzonder waardevol als onderdeel van vele gerechten, en raw. Als we rekening houden met de samenstelling van de zaden in meer detail je kunt zien dat ze bevatten alles dat nodig is om te voltooien, en belangrijker nog, de goede werking van het lichaam.

Genezing onderdelen:

 1. Vitaminen: A, B1, B2, PP, B5, B6, B9, C, E en K. Als een persoon ontbreekt vitaminen, het is verwoestend effect op zijn gezondheid, de functionaliteit van organen en systemen in het lichaam de gezondheid. De beschermende eigenschappen van het lichaam te vallen en de mensen voortdurend ziek. Het is daarom belangrijk om op te nemen in uw dieet "vitamine" producten.
 2. Sporenelementen. Deze essentiële componenten stimuleren de functionaliteit van de interne organen en de ondersteuning van de gezondheid, het welzijn op het juiste niveau.
 3. Aminozuren die betrokken zijn bij de synthese van eiwitten.
 4. Cucurbitina. Dit element heeft een verlammend effect op de wormen. Ze kunnen zich niet meer hechten aan het darmslijmvlies en bewegen. De grootste concentratie van deze stof in de film dat de zaadjes bedekt. Dat is de reden waarom pompoen zaden moeten worden geconsumeerd samen met groene tape.

Sinds de oudheid, mensen hadden grote eerbied voor de zaden van de pompoen en toegevoegd in voedsel en geneesmiddelen. Als u pompoenpitten, zeer binnenkort zult u merken de volgende wijzigingen:

 1. Versterkt de beschermende eigenschappen van het organisme.
 2. De normale toestand van het hart en de bloedvaten.
 3. Verbetering van de seksuele functie bij beide geslachten.
 4. Het normaliseren van de metabolische functies van het lichaam.
 5. Pompoen
 6. Het lichaam komt te toon.
 7. Stabiliziruemost het spijsverteringskanaal.
 8. Verhoogt het niveau van hemoglobine.
 9. Haar en nagels worden versterkt.
 10. Verbeterde regeneratieve capaciteiten.

Welke wormen zijn bang van pompoenpitten

Gebaseerd op jarenlange ervaring van de mensen, kan onderscheid maken tussen de soorten parasieten, die de strijd tegen dit product:

 • rondworm;
 • pinworms;
 • ring wormen;
 • lintwormen.

Niet zo lang geleden, bleek dat pompoen zaden helpen bij giardiasis, veroorzaakt door lamblia, die geen wormen. Het product vernietigt micro-organismen en voorkomt dat ze vermenigvuldigen.

Een overdosis en contra-indicaties

Zelfs de meest nuttig instrument, in hoge doses kan leiden tot onherstelbare schade. Pompoenpitten zijn onschadelijk, maar dat betekent niet dat ze kunnen gebruikt worden zonder de maatregelen. Als je overdrijven met dit product in plaats van het verkrijgen van het gewenste effect kan het lichaam schade toebrengen.

Niet aanbevolen is het gebruik van pompoen zaden zonder het toezicht van een specialist, indien de persoon:

 • overgewicht;
 • allergisch voor dit product;
 • verhoogde zuurgraad;
 • nierstenen;
 • pathologie van de lever en de nieren;
 • gastro-intestinale stoornissen (darmobstructie).
Recepten met pompoen zaden

Om het maximale voordeel van het eten van pompoen zaden en zijn niet schadelijk voor je lichaam, moet je niet meedoen met dit product. Als we het hebben over de verdrijving van de parasieten, de zaden moet eten dagelijks en in voldoende hoeveelheden. Vóór de behandeling, elke persoon moet ervoor zorgen dat hij maakte geen deel uit van de groep van contra-indicaties. Als je eet de zaden, in weerwil van het verbod, treden de volgende bijwerkingen:

 • aandoeningen van het spijsverteringsstelsel;
 • misselijkheid;
 • braken;
 • tachycardie;
 • verhoogde activiteit van de nieren en de lever.

Deze symptomen lijken erg zelden. Misselijkheid, braken, en tachycardie zijn veroorzaakt door overschrijding van de dagelijkse dosering. Dus zelfs proberen om zich te ontdoen van wormen, het is belangrijk om te controleren het bedrag van het zaad, niet leidt tot verslechtering van hun toestand.

Hoe te maken van pompoen zaden van parasieten

Om zich te ontdoen van parasieten, moet u gebruik maken van pompoen zaden in welke vorm dan ook. Ze kunnen worden gebakken, gedroogd, toegevoegd aan koffie of een favoriete gerecht en kunnen rauw worden gegeten.

Het is zeer belangrijk in het proces van het reinigen van parasieten, niet om overbelasting van uw lichaam. Om te weten de exacte dosering van het product, genoeg om te weten dat de leeftijd van de patiënt en om vertrouwd te raken met de volgende lijst:

 • de dagelijkse dosis voor een volwassene bedraagt 0,3 kg zaden;
 • voor kinderen van 10-15 jaar – 0,2 kg;
 • onder de 10 jaar — 0,1 kg;
 • drie-vier-jaar – 0.075 kg.

Specialisten raden het eten van zaden in ruwe vorm, met de film green, die is gelegen tussen het binnenste deel van de bast en zaad.

Recepten met pompoen zaden

Om het lichaam te voeden met vitaminen en sporenelementen, genoeg te eten maaltijden met pompoenpitten elke zeven dagen. Als er sprake is van een noodzaak voor de behandeling, is het noodzakelijk om dit product in het dagelijkse dieet.

Bedorven of beschadigde zaden weg en gooi het weg. Immers, de kwaliteit van de ingrediënten is afhankelijk van het resultaat van de behandeling.

Remedie voor Giardia:

Zaden

Voor het bereiden van de tool onder de kracht voor iedereen. De smaak, de prestaties en de beschikbare ingrediënten – de beste combinatie voor medicatie.

Ingrediënten:

volwassen – 0,3 kg zaden; een half Kopje honing; 50 ml zuiver water.

Voorbereiding:

Zaden zorgvuldig te malen in een blender en mix tot een gladde massa met de honing en water. Manier om te eten op een lege maag voor 60 minuten. Na 3 uur neem een laxeermiddel voor het legen van de darm.

Remedie tegen wormen en Giardia;

Ingrediënten:

volwassen – 0,3 kg zaden; een half Kopje honing.

Voorbereiding:

Verse zaden schoon, droog en te malen in een blender. Honing verwarmd in een waterbad en voeg toe aan het poeder van de zaden. Zorgvuldig mengen van de ingrediënten om het verkrijgen van een viskeuze suspensie. Op een lege maag te eten het geld ontvangen en, na drie uur om een laxeermiddel. Voor het verbeteren van de therapeutische werking, het is mogelijk om te doen met een klysma met antiparasitaire kruiden.

Remedie met knoflook

Ingrediënten: gereinigd tanden knoflook – 5 St.; pompoenpitten – 0,3 kg voor een volwassene; 2 eetlepels. lodges van honing.

Voorbereiding:

Zaden schoon te maken en roosteren in de oven of in een koekenpan. Vermalen in een blender tot een fijne kruimels. Knoflook overslaan door de pers of hak ze met een mes. Mix, voeg de honing. Verwijder op 12 uur.

Op een lege maag te eten 1 eetlepel. lodges. op een dagelijkse basis. Na het innemen van dit bedrag is niet te eten of te drinken. De enige uitzonderingen zijn kruidenthee met antiparasitaire activiteit. Drie uur om te drinken een laxerend en het legen van de darm. Na dat, kunt u genieten van het Ontbijt.

Middelen met castor olie

Neem 100st. zaden en verspreid ze in 4 delen (25 Stuks). Alle vier doses van de zaden moet langzaam, zorgvuldig gekauwd en doorgeslikt. Kauwen volgt, een voor een, langzaam. In een uur moet je drinken 1 h lodges. pure castor olie. Dagelijks herhalen, 30 dagen.

De verdamping van de bruikbare onderdelen van pompoenpitten

 • 3 kg zaden vermalen met behulp van een blender;
 • giet water in de verhouding 1:2;
 • in een waterbad, 120 minuten;
 • een steriel gaasje gevouwen in de helft en voor de afvoer van de stof;
 • verwijderen van de oppervlakte van het water met de olie-coating film;
 • afkoelen en gebruik voor de behandeling.

U moet drinken ontvangen te zijn binnen 30 minuten op een lege maag. Na een paar uur om te drinken een laxeermiddel om te reinigen van de darm.

Basics maximale efficiëntie

Pompoen zaden parasieten

De grootste farmaceutische bedrijven in de wereld zijn voortdurend bezig met anti-parasitaire medicijnen. Het gebeurt vaak dat medicijnen hebben een nadelige invloed op het lichaam als een geheel. Dit is omdat zij bevatten chemische, giftige en complexe synthetische stoffen. Dat is de reden waarom steeds meer mensen de voorkeur te worden behandeld met folk remedies, in het bijzonder, pompoenpitten. Omdat ze bevatten alleen gezonde en natuurlijke elementen en daarom niet schadelijk.

Om "pompoen" behandeling de beste resultaten gaf, moeten voldoen aan de volgende regels:

 1. Voor twee of drie dagen voor de start van de cursus van behandeling te doen een ochtend reinigende klysma.
 2. In de avond, na het eten van pompoen zaden, drink een laxeermiddel.
 3. Voor de periode van de behandeling te elimineren vet, gebakken, zuivel, snoep, bakkerijproducten, brood en gebak.
 4. Een laxeermiddel moet gedronken worden binnen drie uur na het innemen van een "pompoen" betekent. Hierdoor is er een snelle colon reiniging en het verwijderen van parasieten. Anders, de wormen sterven en blijven in de darm, zou veroorzaken ernstige vergiftiging van het organisme.

Om 100% te reinigen de darmen van wormen, je moet een remedie niet minder dan 30 tot 60 dagen. Gedurende deze tijd de larven komen en sterven.