Effectieve methoden van reiniging van het lichaam van parasieten in huis

We denken zelden na van het aantal parasieten aanwezig zijn in ons lichaam – er zijn veel video ' s op het Internet, waar alles wat je ziet met je eigen ogen.

Parasieten

In de eerste plaats, natuurlijk, wormen (worms), de aanwezigheid van wat we kunnen zelfs niet vermoeden, maar de bot gaat niet in een moeilijke fase, en stoornissen in het maag-darmkanaal en andere organen, ongemak en een slechte gezondheid te wijten aan schuld van alles, met inbegrip van de omgeving.

Waarom en wanneer te doen met de reiniging van het organisme van parasieten

Over de jaren heeft ons lichaam accumuleert veel gifstoffen, en de massa van giftige stoffen is in het proces van de vitale activiteit van de parasieten en langzaam vergiftigt hem.

Velen gaan niet graag naar de artsen en de kennis over de aanwezigheid van wormen, geef ik de voorkeur om het zelf schoon te maken.

Echter, het reinigen van het lichaam van parasieten in huis is niet alleen erg belangrijk, maar vereist specifieke kennis.

Parasieten samen met wormen, die bekend is voor iedereen, ook een aantal van schimmels, virussen, protozoa, enz., welk aantal in de tientallen of honderden.

En wormen niet per se te leven in het spijsverteringskanaal, de plaats van de lokalisatie van een aantal soorten kan een lichaam tot het hart en de hersenen.

Hun vitale functies in het menselijk lichaam niet alleen berooft hem van een deel van de voedingsstoffen uit de voeding, maar is ook de oorzaak van zijn vergiftiging door giftige stoffen uitgebracht door parasieten.

De aanwezigheid van parasieten, in het bijzonder wormen kunnen de volgende symptomen:

 • functiestoornissen van het maag-darmkanaal, gepaard met buikpijn, misselijkheid, soms constipatie en/of diarree;
 • een sterke verandering in lichaamsgewicht (in de meeste gevallen naar beneden, maar soms is het overtollige gewicht) bij hoge of, integendeel, verminderde eetlust;
 • gevoel van constante vermoeidheid, zwakte, slaperigheid en slapeloosheid;
 • frequente hoofdpijn;
 • verstoring van de lever en de galblaas;
 • de daling in het niveau van hemoglobine in het bloed tot de bloedarmoede;
 • Allergie, dat was bekend, meestal in de vorm van huiduitslag;
 • een daling in de afweer.
Diagnose

Maar, zoals reeds vermeld, de helminth soorten een ongelooflijke mate, en effectieve behandeling is nodig om uit te vinden wat hun soort van parasiet in het lichaam.

Zonder laboratorium tests het is onmogelijk, en ze zijn niet altijd de eerste keer geeft betrouwbare resultaten, dus voordat u begint met het reinigen van het lichaam, is het sterk aanbevolen om de nodige tests op verschillende tijden.

We moeten niet vergeten dat de meest gevaarlijke worm infecties karakteristiek asymptomatisch, en alleen de tijdige detectie kan vaak voorkomen dat de dood.

Maar zelfs als de helminthiasis en dreigt dergelijke onherstelbare gevolgen, is het in staat om gif het leven, en daarom, om zich te ontdoen van hem met alle passende middelen, medische of folk remedies in huis.

Waar te beginnen? Eerste, het zoeken van medische hulp en de levering van de toegewezen tests. Ten tweede, wanneer reiniging nodig is, niet alleen in het lichaam maar ook de omringende ruimte, zoals eieren van wormen kan krijgen in het uit de stoffige tapijten, vloerbedekking, beddengoed, meubels oppervlakken, enz. en houden hun vitaliteit thuis.

U moet ook:

 • volg nauwkeurig de maatregelen van de persoonlijke hygiëne;
 • om producten zoals vlees en vis voldoende warmte verwerking, en groenten en fruit hoe om te wassen.

Dit, natuurlijk, niet alle maatregelen voor de preventie van helminthiasis, maar ze zal helpen om het risico van het opnieuw op te laden.

Methoden van reiniging van het lichaam

Bijna niemand kan met zekerheid zeggen wat de beste schoonmaak, vooral thuis.

Medicijnen sneller handelen velen van hen accepteren keer, meestal met een herhaling van de opvang in twee weken, maar vergeet niet over de contra-indicaties en bijwerkingen.

Behandeling van folk remedies, als een regel, wordt geleverd door een cursus, van één tot meerdere weken, maar het is zacht.

Voor het kiezen van een methode voor het reinigen van het lichaam van parasieten thuis, is het aanbevolen om het recept te zien, regime, mogelijke contra-indicaties, en kies degene die het meest effectief zijn tegen een specifieke vorm van bot, die gediagnosticeerd u of uw dierbaren.

Klysma

Merk op dat sommige programma ' s zijn niet geschikt voor kinderen, je moet ook uitzoeken van de precieze dosering en doseringsschema, en niet om ze te veranderen.

Als u individuele intolerantie van een van de fondsen, de behandeling te staken en kiezen voor een ander.

Grote dingen over het reinigen van het lichaam van parasieten door Semenova. Een kandidaat van de biologische Wetenschappen, Nadezhda Semenova wordt beschouwd als een folk genezer, als om de subtiliteiten bestudeerde de eigenschappen van natuurlijke voeding, planten, kruiden, enz., gebruikt in de volksgeneeskunde voor dit doel.

Op basis daarvan heeft het zich ontwikkeld van een uitgebreide methode voor het reinigen van het lichaam van parasieten die omvat verschillende aspecten, waaronder een goed dieet om zich te ontdoen van gifstoffen en achterstelling van parasieten gunstige voedingsbodem, die wordt gemaakt door het snoep, gebak en andere producten.

Bij het reinigen van kracht worden, is het het beste om over te schakelen naar een vegetarisch dieet met voldoende vocht (minstens 2 liter water per dag).

Wanneer precies de diagnose van het type van het bot, het programma zal worden herhaald met een interval dat is afhankelijk van de levenscyclus van de specifieke parasiet.

Hij meestal sterft, maar het lichaam kan blijven van de ontwikkeling van de larven en de eieren, die zich kunnen ontwikkelen bij volwassenen.

Zo, de cursus moet meerdere malen worden herhaald met tussenpozen van 18-20 dagen: bijvoorbeeld, wanneer pinworm twee keer, terwijl ascaride en vlasoglavah vier.

Medicijnen

Op het moment zijn er veel medicijnen tegen parasieten: sommige van hen zijn effectief tegen bepaalde soorten wormen, bijvoorbeeld rond of lintwormen, of zuigwormen, anderen hebben een breed spectrum van de actie.

Echter, het moet duidelijk zijn dat de effectiviteit van de behandeling onvermijdelijk een negatieve impact op het lichaam als gevolg van toxiciteit van geneesmiddelen, die inherent zijn aan het in meer of mindere mate.

Daarom, om het minimaliseren van de effecten van helminthiasis en medicijnen de behandeling wordt meestal uitgevoerd uitvoerig, in drie fasen: de voorbereiding, de werkelijke anti-helminthische en herstel.

In het complex therapie zijn om te voorkomen dat de vergiftiging van de massale dood van de parasieten; ze helpen ook om het overwinnen van de negatieve effecten van parasieten op het lichaam.

Populaire folk remedies

Om het lichaam te reinigen van parasieten in het huis wordt gebruikt voor een verscheidenheid van folk remedies, voornamelijk voedingsmiddelen en kruiden met prikkelende, bittere en kruidige smaak, dat is precies wat absoluut niet tegen wormen. Op basis van deze hun louterend effect.

Knoflook.

Knoflook
 • Voor klysma ' s missen een paar teentjes knoflook door de pers, giet er een glas lauw water te dringen, nacht en in de ochtend stam en het doen van een klysma. Herhaal dit voor 5 dagen.
 • 0.25 Kop geraspte mierikswortel en de gehakte knoflook erbij, giet er 1 liter water, respect voor 10 dagen. Het nemen van een half uur voor de maaltijd 1 eetlepel x 3 keer per dag.
 • 12 druppels verse knoflook sap, opgelost in 200 ml warm melk en neem een half uur voor de maaltijden 3 keer op een dag. De cursus is 7 dagen.
 • Gepelde teentje knoflook pasta in de nacht in de anus, in de ochtend verwijderen.

Kruiden (alsem, tansy, kruidnagel, enz.).

 • Mix van gedroogde gehakte kruiden: dragon (30 gram), kruidnagel (50 g) en tansy (100 g). Neem een half uur voor het eten volgens het schema: 1 dag 1 tijd 1 theelepel, 2-dag – dubbel-1 theelepel, vanaf de 3e dag verder, drie keer per dag 1 theelepel.
 • 2 eetlepels gedroogde bloemen van tansy giet er kokend water (1 l), infuus, spanning en neem voor de maaltijd voor 0,5 eetlepel x 3 keer per dag.

Met Soda.

30 g bakpoeder, giet 800 ml water en los. Eerst een reinigende klysma van 2 liter gewoon water, dan is de invoering van een oplossing van soda en proberen te houden van een stoelgang minstens een half uur.

Na de ontlasting weer te herhaal de reinigende klysma met gewoon water. Herhaal de procedure voor 7-8 keer.

Brandy en castor olie.

Meng 50 ml brandy en castor olie (volledige kopjes), 2-3 dagen om te drinken in de ochtend op een lege maag. Om uitdroging te voorkomen is het aanbevolen om meer water te drinken.

Leverzuivering olijfolie en citroensap.

Voor te bereiden 200 ml olijfolie (warm) en 200 ml van het sap geperst uit rijpe citroen. Voor het slapen gaan op de lever verwarming pad om de 15 minuten om te drinken een SLOKJE olie en het sap. In de ochtend samen met de ontlasting worden gestagneerd gal en vele andere schadelijke stoffen.

(Let op! Momenteel verkrijgbare geneesmiddelen die zijn milder.)

Cognac

Contra-indicaties

Het reinigen van het lichaam van parasieten, zelfs in het huis, in elk geval een stress, vooral dat de toename van het vrijkomen van giftige stoffen uit de massale dood van de wormen.

Daarom contra-indicaties voor het vele:

 • zwangerschap en borstvoeding;
 • de aanwezigheid van chronische ziekten van de spijsvertering, hart -, urogenitale en endocriene systemen;
 • Oncologie;
 • tijdelijke contra-indicatie van griep en SARS.

Zelfs als u geen last heeft van deze ziekten, moet u overleggen met uw arts als u tot reiniging van het lichaam folk remedies.