Voeding om het lichaam te reinigen van parasieten

De meest voorkomende menselijke parasieten zijn protozoa (amoebe, Giardia, Leishmania, Toxoplasma, Trichomonas, Trypanosoma), wormen (spoelwormen, pinworms, varkens en runderen capni, Echinococcus) en ectoparasite (luizen, bed bugs, Demodex).

Worminfecties hebben vooral invloed op de darmen, de longen, en sommige soorten — de hersenen. Ze gaan de weg van ontwikkeling in de omgeving en in de mens zijn zelden definitief hosts. Het toewijzen van voedsel en invasieve manier van infectie. De eerste man zwaluwen helminth eieren met ongewassen groenten of besmet voedsel. Invasieve manier de penetratie van wormen via de intacte huid en slijmvliezen (Ancylostoma).

Knoflook

Ascariasis is de meest voorkomende geohelminths. De bron van infectie is geïnfecteerd mensen, vaak kinderen. Uitgescheiden uitwerpselen, eitjes niet-invasieve, ze hebben zich te ontwikkelen in de bodem op een bepaalde temperatuur, de luchtvochtigheid en de aanwezigheid van zuurstof. Menselijke besmetting treedt op door opname van infectieuze eieren al met ongewassen bessen, fruit, groenten eetkamer. Seksueel Volwassen wormen parasiteren in de dunne darm. Producten van de stofwisseling van de larven zijn sterk allergenen en allergische reacties veroorzaken. De larven tijdens de migratie verwonden weefsel, waardoor de vorming van bloedingen.

Toxocariasis is ernstiger helminthiasis en treedt op met een ernstige allergische symptomen: huiduitslag, koorts, hoest en dyspnoe, vergroting van de lever. Mogelijk oogheelkundige, keratitis, de aanwezigheid van larven in het glasvocht lichaam. Dit ziektebeeld wordt veroorzaakt door een migratie van larven in verschillende organen. Ontstaan vanuit het ei van Toxocara larven migreren vanuit de darm (via de bloedvaten en via de darmwand) in verschillende afdelingen waar ze zijn ingesloten en de oorzaak van de zogenaamde vorm van de ziekte met de vorming van granulomen. Duur van maanden tot enkele jaren. De ziekte is genezen, maar het vereist doorzettingsvermogen en consistentie.

Het reinigen van parasieten folk remedies

Veel medicatie om zich te ontdoen van parasieten liever behandeling van folk remedies. Het is geen geheim dat sommige planten hebben antiparasitaire eigenschappen. De meest voorkomende is het wegwerken van worminfecties:

 • Knoflook, allicin die heeft een antibacteriële, antiparasitaire, antimicrobiële werking. Gebruikt legalmente hoe om te vechten met ascariasis en giardiasis. 200 ml melk neem een bol knoflook en kook tot ze gaar zijn. De bouillon wordt gefilterd en met hem de klysma in de nacht. Voor kinderen is het noodzakelijk om 70-100 ml van de bouillon. Het verloop van de behandeling – een week. Voor orale toediening, neem een theelepel fijngehakte knoflook, 100 ml melk, moet de kook 1-2 minuten, de stam en een drankje drinken op een lege maag voor weken.
 • Pompoenpitten bevatten cucurbitina, een verlammende parasieten. Gereinigd zaden te malen in een vijzel, voeg 50 ml water en een beetje honing of jam als de behandeling van kinderen. De resulterende massa die u nodig hebt om te eten op een lege maag voor het uur. Kinderen van 4 jaar moeten geven 80 g zaden, 7 jaar — 100 g Voor volwassenen moeten 500 g zaden. Na 3 uur, je moet drink wat melk van magnesia (10-30 g poeder per 100 ml water of 1 g per levensjaar). Na 30 minuten, je nodig hebt om een reinigende klysma.
 • Alsem. Gedroogde zaden en bloesems gemalen in een vijzel en neem regeling: de eerste dag alleen dieet kruiden en laxerend in de nacht. De tweede en derde dag: bijvoet poeder neem drie keer per dag 2 uur voor de maaltijd voor een nacht laxeermiddel. Aanbevolen dosering: kinderen van 10-14 jaar — 3,5 g, volwassen — 5, de Cursus werd drie keer herhaald, waardoor een pauze van één dag.
 • Groene walnoten — 4 el gehakte groene bast van walnoten 200 ml kokend water. Op aandringen van 30 minuten, de stam, drinken gedurende de dag. Behandeling voor een week en aan te Vullen met laxeermiddelen.
 • Tansy
 • Bloemen van een tansy — 1 eetlepel grondstoffen giet er 200 ml kokend water, kook 10 minuten en spanning. Afkooksel te introduceren klysma ' s nachts, de procedure wordt uitgevoerd tijdens de week. De infusie van tansy bloemen kunnen ingenomen worden. Per Kopje kokend water 3 eetl. lepel tansy, aandringen 45-60 minuten. Neem 1 eetlepel. lepel 4 keer per dag voor de maaltijd.
 • Tinctuur ui — fijngesneden uien vullen een half-liter container, de helft, en vul tot de rand met wodka. Aandringen 10 dagen. Dit recept is alleen geschikt voor volwassenen. Neem 1-2 eetlepels twee keer per dag tijdens de week. Voor kinderen ui giet er 200 ml kokend water, aandringen 12 uur en geef het kind 70 ml) eenmaal per dag, 4 dagen achter elkaar.

De traditionele methode gemaakt kan worden toegeschreven aan de behandeling van de thee "triade" — de drie kruiden het meest effectief tegen parasieten: wormen, hun eieren, virussen, schimmels en verschillende bacteriën. X. Dr. Clark beveelt het gebruik aan van:

 • Tinctuur van de groene walnoot peel. Beginnen toe te passen 2 druppels op 100 ml water, waardoor het bedrag aan 2 theelepels in water een keer per dag.
 • Katjes kruidnagel in poedervorm, verpulverde ze in een koffiemolen en neem de hoeveelheid van 1/5 theelepel, oplopend tot 1 theelepel.
 • Zaden van alsem — de rijpe zaden worden gedroogd, gemalen en is genomen in de vorm van poeder (te ontvangen 1/2 tl, oplopend tot 1/2 theelepel met water).

Het is aangeraden om alle onderdelen op hetzelfde moment. De complexiteit en het ongemak van deze behandeling is dat het moet worden aangehouden voor een jaar en een paar die het brengt aan het einde.

Er zijn een verscheidenheid van "russisch drieluik" dat bevat het poeder van de bloemen van tansy, alsem en kruidnagel. Een mengsel van extracten van drie kruiden maakt ongunstige voorwaarden voor het bestaan van de helminth. Een enkele dosis van poeder tansy is 1 jaar, alsem — 0,2-0,3 g kruidnagel en 0,5 g. Alle componenten in de strikte dosis per dosis, mix en leg in een capsule voor medicijnen voor het gemak van het gebruik en de regeling:

 • 1 capsule 30 minuten voor het eten van de eerste dag;
 • 1 capsule 2 maal per dag 30 minuten voor het Ontbijt en de lunch op de tweede dag;
 • 1 capsule 3 maal daags op de derde dag en de hele week door.

Het reinigen van parasieten soda

Soda klysma ' s helpen bij het elimineren van de volwassen wormen en larven. De zuivering van de frisdrank in huis.

 • In deze methode, eerst een reinigende zoutoplossing klysma: een 2 liter gekookt water met 2 eetlepels zout. Water wordt geïnjecteerd in verschillende stadia voorkomen van ontlasting, moet het water in de darm 5-10 minuten om te herstellen.
 • Het tweede klysma wordt uitgevoerd onmiddellijk na de defecatie: in 800 ml water 1 eetlepel bakpoeder, warm water, geïnjecteerd in de darm en worden aangehouden voor 30 minuten.
 • De derde 2 liter klysma wordt gedaan door het toevoegen van 1 eetlepel van het citroensap en de aangehouden voor 10 minuten.

Het reinigen in drie stappen, tot 10 keer, het maken van een pauze van één dag. Na rectale reinigen nemen soda oplossing mondeling weken in een specifiek patroon. Je moet niet vergeten dat het gebruik van klysma ' s is gecontra-indiceerd bij colitis, als het kan verergeren deze ziekten.

Ongeacht welk programma wordt gebruikt bij de behandeling (geneesmiddelen, folk remedies of supplementen) die u nodig hebt om het voedingspatroon te veranderen, wat van cruciaal belang is in het proces van het wegwerken van de wormen.

Groenten en fruit

Voeding om het lichaam te reinigen van parasieten

Natuurlijk, via de voeding is het onmogelijk om zich te ontdoen van parasieten – het is alleen effectief in het gebruik van kruiden of geneesmiddelen. Op het moment van de ontworming is het noodzakelijk uit te sluiten:

 • De consumptie van vlees, dat is moeilijk te verteren en maakt de grond voor gnilostnye processen in de darm en omgeving die bevorderlijk is voor het kweken van parasieten.
 • Melk bevat het eiwit caseïne, met de leeftijd wordt niet verteerd door het lichaam. Onverteerd eiwit fungeert ook als broedplaats voor parasieten mag niet worden verbruikt en melk producten met suiker, yoghurt met toppings, ijs, milkshakes, zoete kaas.
 • Alle snoep (suiker, honing, snoep, gebak, jam, gelei, puddingen, gist, bakken).
 • Zoete vruchten en gedroogde vruchten (vooral voor voetschimmel).
 • Koffie en alcoholische dranken.
 • Tarwe, rogge meel, pasta, allerlei soorten rijst, fruit muesli.
 • Het elimineren van voedingsmiddelen met kleurstoffen en conserveringsmiddelen, suiker vervangers.
 • Zout. Of als een optie voor het vervangen van de marine of algen.

In het dieet zijn:

 • Groenten en fruit, waarvan de meeste moeten worden geconsumeerd vers. Bieten, uien, knoflook, courgette, pompoen, kool (spruitjes, koolrabi, bloemkool, kool), waterkers, spinazie, groene uien, wortelen. Met een goed uithoudingsvermogen te richten op de zaden van groenten (bonen, linzen, erwten).
 • Granen (met uitzondering van tarwe en rijst).
 • Zeewier, spirulina.
 • Observeren het drinken van mode — 2 liter vocht per dag, met inbegrip van groene thee (zonder suiker), cranberrysap of cranberry sap. Antiparasitaire werking groentesappen (biet op en meng het met het citroensap, de wortelen en kool).
 • Voeg toe aan de kook Apple cider azijn, als getolereerd kan worden gedronken door het oplossen in water.
 • Zuivelproducten zonder suiker en kleurstoffen, kaas.
 • Noten, pompoenpitten, lijnzaad.
 • Champignons (witte en cantharellen).
 • Boter of olijfolie (gebruik zonder warmtebehandeling).
 • Opnemen in het dieet van de dieren kruiden: kurkuma, gember, peper (alle soorten), verse peper (indien niet gecontra-indiceerd), de wortel en de bladeren van mierikswortel, kruidnagel, mosterd, milk Thistle en vlas. Zaden worden toegevoegd aan salades, smoothies, pap.

Na het uitvoeren van een anthelminthicum programma

 • Probeer het nog eens met een aparte voeding.
 • De voorkeur te geven aan natuurlijke en "levend" voedsel is rauw en niet bevroren.
 • Voedsel moet worden gekookt, gestoofd of gebakken, niet gebakken.
 • Vermijd geraffineerde voedingsmiddelen (witte suiker, tarwebloem, witte rijst).
 • Regelmatig consumeren van vruchtensappen, drankjes en fruit drankjes vaak gebruik maken van groene smoothies.
 • Eet meer groen van de producten doorgegeven thermische verwerking.
 • Blijven drinken regime (1.5-2 liter vocht).
 • Vele soorten parasieten zijn gedood in een zure omgeving, dus probeer het hele jaar door te gebruiken, blauwe bosbes, framboos, vossebes, cranberry, onverdund sap is een natuurlijke remedie tegen Trichomonas.
 • Om te voorkomen constipatie door het eten van veel groenten met ruwe vezels, granen, zemelen en volkoren brood.
 • Beperk de inname van alcohol.
Champignons

Toegestaan voedsel

Als de ontworming programma is noodzakelijk om te voldoen aan een vegetarisch dieet. Soep gaar in de groentebouillon. Toegestaan kool soep van zuurkool en verse kool, groenten en granen soepen. Plooi ze in zure room en voeg wat kruiden en kruiden. Het ongezuurde brood is. Verse groenten en gestoofd, moet heersen in het dieet.

Toegestane groenten: kool, courgette, gevulde groenten, stoofschotels, groenten en granen, stoofschotels, groente pasteitjes en groenten kaviaar met kruiden en specerijen. U kunt eten van alle granen (met uitzondering van rijst en tarwe), fruit pilaf, of pilaf met groenten. Zuivelproducten moeten worden gepresenteerd natuurlijke yoghurt (bij voorkeur zelfgemaakte, gekookt in levende culturen) en kaas.

Van dranken — bouillon heupen, groentesappen, groene thee, kruidenthee cranberry ' s, bessen, fruit drinken van deze vrucht. Na het afronden van het programma mag eten, mager vlees en kip 1-2 keer per week, de andere dagen van de week in te voeren in het dieet van de vis gerechten.

Volledig of gedeeltelijk beperkt producten

 • Het niet is toegestaan om geconcentreerde bouillon (vis, paddestoelen, vlees).
 • Uitgesloten vlees, gerookt, gezouten, gepekeld, gebraden gerechten, vis en vlees in blik en gerookte vis.
 • De tabel geeft voor de inperking van zout en het opgeven van suiker en andere eenvoudige koolhydraten, gist brood gebak.
 • Niet toegestaan zoete vruchten en gedroogde vruchten.
 • Niet toegestaan in het dieet voedsel met kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Drankjes moeten uitsluiten sterke koffie, suikerhoudende sappen, bier, zoete frisdrank en alcohol.